Vivident ile Gerçek Zamanlı Pazarlama Örnekleri

Vivident, kendi kategorisinde Türkiye’nin en çok sevilen markalarının başında geliyor.

Cosmos Turkey olarak biz de bu sevgiyi sosyal ağlarda benimsediğimiz pro-aktif iletişim stratejisi ile daha fazla insana yaymaya  çalışıyoruz ve tüketiciler tarafından bir sonraki hamlesi merakla beklenen bir marka olabilmek için her türlü fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

Kimi zaman ise fırsatları biz yaratıyoruz. Nasıl mı?
Son dönemde yaptığımız iki farklı işin, bu bağlamda güzel örnekler teşkil ettiğini düşünüyorum.

Bunlardan ilki; tüm dünyanın konuştuğu ve gerek yerel, gerek global birçok markanın kıyısından köşesinden dahil olduğu “World Record Egg” içeriği ile alakalı.

Bize Vivident’in fonksiyonel faydasını ve ürünün temel vaadini en doğru şekilde sunma fırsatı yaratan bu işin hikayesini merak ettiyseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Benim açımdan “bir tık daha” kıymetli olan diğer iş ise; hiçbir markanın dahil olamayacağı, tamamen Vivident’e özgü olan ve markanın duygusal vaadi ile birebir örtüşen bu sıradışı, sade ve etkili iş.

Sıradışı diyorum çünkü bu iş hem gündeme hakim olmayı, hem marka adı kullanılmasa bile takip araçlarını 7/24 doğru bir şekilde kullanarak sosyal ağlardaki fırsatları belirlemeyi, hem de zaman gözetmeksizin fikir ve tasarım üreterek müşteri ilişkileri yönetmeyi gerektiren bir iş.

Eh! Tüm bu süreçlerde başarılı olununca, sayısal başarı da kaçınılmaz oluyor tabi:

Yazıyı bu projelere katkı sunan Cosmos Turkey çalışanlarına ve bize güvenip bu güzel iletişim deneyimini hayata geçirmemize fırsat veren Perfetti Van Melle Türkiye Pazarlama ekibine teşekkür ederek bitirmek istedim. Birlikte nice güzel an ve anılara..

Comments (4)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close