Kinetix ile Dijitalde Ses Getiren Bir Adım Attık!

Cosmos‘a geldiğim günden beri bir çok başarılı projeye ve galibiyetle çıktığımız konkur süreçlerine imza attık.

Kısa süre içerisinde; muhteşem bir ekip ile Türkiye Basketbol Federasyonu, O’lala Global, Exper Bilgisayar, Penta ve LoveMyBody gibi markaları portfoyümüze kattık. Bunlara zamanı geldikçe burada yer vereceğim. Ancak ilk önce Kinetix için hayata geçirdiğimiz, yılbaşı kampanyamızın devamı niteliğindeki projeye değinmek istiyorum.

Kinetix için yılbaşında sosyal ağ hesaplarında ‘‘yeni yıl hedefini paylaş, Adımın Ses Getirsin’’ mesajıyla bir paylaşım yapmıştık. Bu paylaşıma gelen yorumlardan birisi de graffiti yapmak isteyen Fatih’e aitti.

Biz de proje kapsamında Fatih’in hayalini, Kinetix sponsorluğunda gerçeğe dönüştürmek istedik ve cesaretle adım atıp, hayallerin peşinden gitmenin önemini kuvvetlice vurgulamak iyi olur dedik.

Yılbaşı paylaşımımızın altına ‘Graffiti yapmak için daha çok boş duvar olsun’ diye yorum yapan Fatih ile iletişime geçtik. Tanışmak için Tekirdağ’ın Malkara ilçesine kadar gittik. Projemizi anlattık. Onu İstanbul’a davet ettik ve Fatih’e kahramanı olarak gördüğü graffiti sanatçısı Doğukan Oraklı; nam-ı diğer ‘Dukstill’ ile tanışarak graffiti yapma teklifini sunduk.

Sonra ne mi oldu? Kinetix ile birlikte Fatih’e hayalini gerçekleştirmesi için istediği boş duvarı bulduk. Boyalarını hazırladık. Fatih’in kahramanı ile tanışmasını sağlayarak aynı eserin altına imza atmasını mümkün kıldık.

Cosmos olarak tüm bu süreci A’dan Z’ye planlayarak Fatih’in ve markamızın yanında durduk. Hem markanın vaadini yansıtmasına vesile olduk, hem de birebir iletişim yoluyla takipçimize dokunarak, sosyal medya iletişiminin en güzel örneklerinden birini sergiledik.

Künye

Reklam Ajansı: Cosmos
Operasyon Direktörü: Çağrı Erdoğan
Yaratıcı Direktör: Özer Kurt
Yaratıcı Ekip: İbrahim Yıldız, Mehmet Cihat Keleş
Tasarım Ekibi: Ömer Arısoy
Müşteri Temsilcisi Ekibi: Ahmet Altındağ, Mertcan Tutan
Yönetmen: Öykü Onur Tanyel
Yönetmen Asistanı: Uğur Ahurcu
Prodüksiyon Ajansı: Profabrika
Kinetix Ekibi: Selin İşlek, Atalay Altun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close