Orada olacağım! #benceamerikanbaskani “6 Kasım Amerikan Seçimleri İzleme Etkinliği”

A.B.D. Diplomatik Temsilciliği (@ABDIstanbul) ve Yaratıcı Fikirler Enstitüsü (@yfenstitusu) bu gece Haydarpaşa Tren Garı’nda ABD Başkanlık Seçimi İzleme programı düzenliyor. 23:30′dan itibaren CNN Türk tarafından canlı olarak yayınlanacak olan bu etkinliğin resmi adı “Follow Hub 2012 A.B.D. Seçimleri @Haydarpaşa”

Erkan Saka’nın daveti üzerine yarın ben de bu etkinlikte yer alacağım. Hem blogger, hem akademisyen, hem de Utopic Farm yeni medya ajansının başkanı olarak #benceamerikanbaskani ve #notetoUSpresident etiketleri ile seçimle ilgili gelişmeleri aktaracağım.

Etkinlikte başka kimler olacak? Şöyle sıralayalım:

Diplomatlar, protokol, basın, bloggerlar, micro-bloggerlar, akademisyenler, öğrenciler…  Davetli öğrencilerin moderatörlüğünü İsmail Hakkı Polat yapacak. Yeni medya katılımcılarını ise Erkan Saka koordine edecek. Gece boyunca Skype bağlantılarıyla çeşitli konuşmacılar da canlı yayına katılacak. Olan biten herşey CNN Türk’te; Ahu Özyurt moderasyonunda canlı yayınla aktarılacak.

Kısacası bizi çok ilginç bir gece bekliyor…

Yeni medyanın geleneksel medya ile eşit alana sahip olduğu; herkesin özgürce içerik ürettiği, paylaştığı ve her sesin, her fikrin temsil edildiği bu geceyi benim penceremden takip etmek isterseniz yicit.com ‘u ve @yicit twitter hesabımı takip edebilirsiniz.

Press ESC to close