Çarşı’dan Demirören TFF’sine Bir Çağrı! Bir Başkaldırı!

Bu yazı; Fatih Terim’in “2013 Rüya Takımı” Galatasaray’ının üst üste aldığı başarısız sonuçları çok sık maç oynamalarına bağladığı bir dönemde kaleme alınmıştır!

Beşiktaş; geçen sene 2 aylık dönemde 6 günde 3 maç yaparak; şike skandalı ile hallaç edilen ligde Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden tek takımdı. 23 Şubat Perşembe günü Portekiz’de Braga ile oynadı ve maçı 0-2 kazandı.

24 Şubat Cuma günü Türkiye’ye döndü. 25 Şubat’ta Nevzat Demir tesislernde kampa girdi. Yol yorgunluğu üzerine yaptığı yarım günlük antrenman ve taktik çalışma ile 26 Şubat günü Arena’da Galatasaray derbisine çıktı.

Dönemin teknik direktörü Carvalhal, Portekiz basınına hala Braga maçı ile ilgili demeç verirken; 3 gün sonra Türkiye’de derbi oynayacaklarına Portekiz kamuoyunu inandıramıyordu. Demirören yönetimi bu esnada TFF’ye maçı ertelemediği için sözde kin kusuyordu…

Beşiktaş Arena’da derbiye çıktı. Çok da iyi oynadı. Öyle oldu. Böyle oldu. 3-2 mağlub oldu. Yorgunluk gözlerden okunuyordu. Sezon bitti GS şampiyon da oldu…

Peki ne oldu da o günlerde TFF’nin fikstür düzenlemesine veryansın eden Demirören bugün çifte standart uygulamaya başladı? Yoksa amaç; hesap sormak isteyenlerin elini zayıflatmak mı? Fikret Orman’a ince bir ayar vermek mi?

Cevabı sizlere bırakıyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close