Webit 2014 Türkiye

Global Webit Kongresi 1-2 Ekim 2014 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Webit’ten de kısaca bahsetmek gerekirse; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinin gelişmekte olan dijital, teknoloji ve girişimcilik ekosisteminin dünya çağındaki en büyük organizasyonlarından biri.
Webit 2014 Programme
Yaklaşık olarak 3800’ün üzerinde şirketin tanıtımının yapıldığı Webit’e katılanların yüzde 58’inden fazlası karar vericilerle görüşmek, dirsek temasında bulunmak isteyen C-seviyesinde uzmandan oluşuyor. Bu nedenle de Webit benzer sanılan organizasyonlardan bir adım ötede duruyor.
Öte yandan; Webit’in bu seneki sponsorlarından biri de Türkiye’de niş bir alanda yazılım hizmeti üreten, bizim de Utopic Farm olarak 2 yıldır çalışıtığımız “ajanslara özel yazılım evi” Manifaktüre. Manifaktüre CEO’su Tolga Arıcan da Dijital Pazarlama ve Inovasyon oturumu konuşmacıları arasında yer alıyor.

Merakla bekliyoruz. Geçen yıllarına aksine, bu sene benim beklentim Webit kapsamında düzenlenecek olan Hackatlon ve Workshop kapsamında #IoT yani Internetin Şeylerine dair bir takım çalışmalar da deneyimleyebilmek.
Göreceğiz, fırsat bulursam, Webit notlarımı buraya da yazacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close