#çArşı Köy Okullarına Koşuyor – 2

Geçen sene, Türkiye’nin en ücra köylerine giderek, ihtiyaç sahibi 188 köy okuluna mont, bot, çanta, kırtasiye vb malzemeler toplayıp göndermiştik. Tahminen ulaşılan öğrenci sayısı 10-12.000 civarıydı. Bu sene hedef daha da iyisini yapabilmek. En azından 188’i geçebilmek.

2015’e girerken bu vicdani dayanışmayı genişletmek istiyoruz. Bu dünyada olanın olmayana borcu var. Bu yüzden çArşı bir kez daha Köy Okullarına Koşuyor. Ancak bu sene yalnızca Beşiktaşlılardan değil, imkanı olan tüm takım taraftarlarından, çevrelerindeki insanları da harekete geçirmelerini de bekleyerek destek istiyoruz.

Bir takım basit ve dikkat edilmesi gereken durum da var.
Şöyle ki;

  • Kesinlikle kullanılmış malzemeler göndermeyin.
  • Kendi çocuğunuza layık görmediğiniz kalitede ürünleri göndermeyin
  • Kargo ücretlerini peşin ödeyin. Karşı ödemeli göndermeyin.
  • Para kabul edilmiyor. Ürün göndermeniz gerekli.
  • Yavrularımız 6 – 13 Yaşlarında. O ölçülerde alım yapmaya özen gösterin.

Neler alabilirsiniz?

  • İlkokul ve Ortaokul için gerekli olan kırtasiye malzemeleri
  • Kış şartlarına karşı koruyucu tekstil ürünleri (Çanta, Bot, Mont)
  • BJK çArşı Atkı, Bere, Eldivenleri

Kargo Adresi:

Bestekar Amir Ateş Caddesi, Örnek Mahallesi, Bilgili Sokak, Bişgenler Apartmanı, No:5 Dükkan No:2 Ataşehir / İstanbul. İrtibat Numaraları: 0532 438 2808 / 0530 030 3977

Çarşı Köy Okulları

Önemli:
Süreç içerisinde tüm ihtiyaçları #çArşı Köy Okullarına Koşuyor – 2 Facebook Grubu üzerinden takip edebilirsiniz. Şu an için biraz hareketsiz ancak, geçen sene olduğu gibi yakın zamanda grup aktif hale gelecek, ihtiyaçlar listelenecek, memleketin meydanlarında standlar açılacak. Geçtiğimiz yıl kim ne demiş? Ona da Ekşi’den bakabilirsiniz.

Son olarak; üretici tanıdıkları olan varsa, kampanyaya destek olmak ve toplu üretimle uygun maliyet karşılığında kampanyaya katkı verebilecek olanları da gruba yönlendirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close