İletişim Sponsorluğunu Üstlendiğimiz ACE of M.I.C.E 2016 Başlıyor!

Dünya’nın en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik (MICE) fuarı olan ACE of M.I.C.E 16 Mart’ta başlıyor! Utopic Farm olarak iletişim sponsorluğunu üstlendiğimiz  ACE of MICE; İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Merkez’lerinde gerçekleşecek.

Kurumsal iletişim, pazarlama, insan kaynakları, teknoloji, eğlence ve etkinlik alanlarında iş dünyasının pek çok önemli ismini bir araya getirecek olan ACE of M.I.C.E Exhbition’ı yerli ve yabancı gazeteciler de canlı olarak takip edebilecek.

3 gün sürecek olan ACE of M.I.C.E  fuardan ödül törenine, seminerlerden B2B iş toplantılarına uzanan dopdolu içeriği ile 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.

17 Mart Perşembe gecesi ise saat Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek ödül töreni ile ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri sahiplerini bulacak.Bu dev organizasyon bünyesinde ajans başkanımız Yiğit KALAFATOĞLU da konuşmacı olarak sahne alıyor.

“Nesnelerin İnterneti ve Pazarlamanın Geleceği” başlıklı sunumuyla Yiğit Kalafatoğlu’nu 18 Mart 2016 Cuma günü, saat 12.00’da ACE OF M.I.C.E ‘da dinleyebilirsiniz.ACE of M.I.C.E’ı #AME2016 etiketi ile takip edebilirsiniz.

ace-of-mice-yigit-kalafatoglu-nesnelerin-interneti

http://www.ameistanbul.com/tr/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close