CMO Sempozyum’da Buluştuk.

Sevgili Mediacat ailesinin ev sahipliğinde bu yıl ilk defa düzenlenen ve birbirinden değerli markaları yöneten CMO’ları bir araya getiren “CMO Sempozyum” 31 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Side’de Paloma Finesse’de gerçekleşti.

Ben de bu güzel davete Penti adına icap ettim. Pazarlama ve Pazarlama İletişimine yıllarını vermiş bir çok dost ve kıymetli sektör büyüklerimiz ve akademisyenler ile birlikte keyifli ve öğretici bir 4 gün geçirdim. Pandemi sonrası, özlediğimiz bu buluşmaları hele de Antalya’nın muhteşem doğasında ve açık havada gerçekleştirmek hepimize çok iyi geldi.

4 gün boyunca, çok fazla konu koştuk. Post-Humanizm’den tutun da, dijital dönüşümün her alanını; kültürel, ekonomik, toplumsal ve bireysel yaşamı şekillendiren boyutlarını tartıştık. Mikro ve makro trendleri analiz ettik. Konuşmacı dostlar ve kıymetli sektör büyüklerimizle dijital ticaretten kurumsal kültürün geleceğine, yapay zekâdan VR’a, veri odaklı pazarlamadan CMO’nun yeni çağda değişen rolüne kadar ajandalarımızdaki birçok konuyu oldukça samimi bir şekilde masaya yatırdık.

Tüm bunlara Nisan ayında Antalya’da kısacık da olsa denize girebilme imkanı, Palome Fitness’in sanat galerisi tadındaki mimarisi ve muazzam misafirperverliği, sempozyum kapsamında hazırlanan atolye çalışmaları, akşam konserleri, sabah doğa yürüyüşleri derken birbirinden farklı sosyal etkinlikler de eklenince, hepimiz için keyifli bir buluşma oldu tabi.

Bu sene katılamayan dostlara açık bir çağrı yapayım.
Seneye bu etkinliği kaçırmayın.

Hatta Pelin Hanım‘a da söyledim.
“Kışın da bir araya gelmeliyiz, şimdiden Kapadokya’yı, Mardin’i de bir düşünün.” dedim…

Benden söylemesi 😉

Ayrıca bkz:

2022’de Türkiye’de her CMO’nun yanıt araması gereken 10 soru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close