Hopi’ye Müşteri Deneyimi Alanında Altın Ödül!

Hopi’de kullanıcı, müşteri ve alışveriş deneyimi alanında çok fazla yenilikçi proje var. Bu çalışmalardan birisi de masaüstü cihazlardan en avantajlı kampanya ve indirimlere ulaşmayı sağlayan “Hopi Fırsat Eklentisi” uygulaması.

Oldukça verimli ve başarılı bir şekilde Hopi’lilere e-ticaret alışverişlerinde fırsatları hatırlatan bu eklenti, ayağının tozuyla Turkey Customer Experience Awards’ta “En İyi İnovasyon” alanında altın ödül kazandı. Biz de buna fazlaca sevindik.

Çünkü biz Hopi’yi bir “Pazarlama Teknolojileri” şirketi olarak görüyoruz ve kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş, ayrıcalıklı, harcarken kazandıran eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmak için hiç durmadan üretiyoruz.

Tam da bu noktada Uluslararası arenada 14 yıldır düzenlenen ve müşteri deneyimi alanında dünyanın en itibarlı yarışma organizasyonu olan, Türkiye’de ikinci kez düzenlenen böyle önemli bir ödül organizasyonunda müşteri deneyimi alanındaki yenilikçi çalışmalarımızla üç dalda finale kalıp “Best Innovation in CX-SME” kategorisinde ödül alan tek şirket olmak, bizi bir kez daha gurulandırdı. Şahsım adına emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum.

Hopi Fırsat Eklentisi Nedir?

Daha keyifli ve basit alışveriş deneyimi hedefiyle tasarlanan Hopi fırsat eklentisi, kullanıcıların 40’ı aşkın kategoride 300’den fazla markanın kendi sitelerinde geçerli Hopi kampanyalarını görebilmelerine, indirim ve paracık kazandıran teklifleri anında değerlendirebilmelerine olanak sağlıyor. Chrome Web Mağazası aracılığıyla ücretsiz olarak yüklenebilen eklenti, Hopi’nin sunduğu kişiselleştirilmiş, ayrıcalıklı, harcarken kazandıran alışveriş deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Hopi Fırsat Eklentisi Nasıl İndirilir?

Hopi fırsat eklentisi için Chrome Web Mağazası’nda Hopi’yi aratarak Hopi Extension’ı indirmek ve uygulamayı aktif hale getirmek için ‘Chrome’a Ekle’ butonuna tıklamak yeterli. Doğrudan web tarayıcısına inecek olan uygulama, indirme işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak kullanıma hazır hale geliyor.

İndirin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close