Sanat-çık

Efendiler !
Sanal Platformdaki gerçekliği hakkiki dünyamıza fiziksel olarak uygulayacak öne çıkan bir sanatçı kişi varmış. Şahıs bu şekilde ününe ün, namına nam katmış. Aslına bakarsanız pek araştırmadım kişinin geçmişini, çünkü cahil kalmanın huzru içerisinde gerek de görmedim. “Tanımam etmem, ilgi alanım değildir kalsın dedim” Benim derdim de zaten adamın ünü şöhreti değil,wow.jpg son icraatı…

 

Son olarak Aram Bartholl adlı bu alman sanat kişisi, an itibari ile dünyayı kasıp kavurmaya devam eden ve Ultima’dan sonra bir kült haline gelerek Online Gaming’i tekeline almış olan Word of Warcraft’ı (WOW) gerçekliğe dönüştürme girişiminde bulunmuş. (sağ tarafta sanatçının çalışmasını görmektesiniz)

 

 

 

wowo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilmeyenler için, WoW’da kullanıcıların sahip oldukları karakterler, kafalarının üstünde isimleri ile gösterilirler. Bizim üstad ise bunu fırsat bilip, “yahu bu gerçekte olsa ne olur acep demiş olsa gerek”
–> orjinal WoW Görüntüsü ::.

 

 

Bu iş bana birazcık komik geldi. Belki de 7-8 yıl Ultima oynayıp hayatın her karesinde bunu gerçeğe dönüştürmeye çalıştığımız için. Öyle ki, ortaokul yıllarında Beşiktaş’ı delik deşik edip logar çukurları açtıkları dönemde içine atlayıp “GM Page : Stuck” diye haykırmamızdan esnafa gına gelmişti. Ve daha neler neler… Şimdi bu bana yenilikçi bir zeka ürünü gibi gelmediği için postmodernizmn hangi köşesine koymalı sizce ?

 

 

 

 

 

 

sanatim_benim.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herneyse..
Bu da benim çalışmam.
Örnek teşkil etmesi açısından !
Evet belki de bir yarışma açmalı. Ne dersiniz ? Şaka değil.
En güzel uyarlamayı yapana da veririz birşeyler…

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close