Konferans – WEB 2.0 So What ?

Mart 2009

Sosyal ağlarla pazarlama teknikleri

IMI Conferences 2009 yılının ilk eventinde ‘I’m on Linkedln –Now What? ve I’m on Facebook – Now What?” adlı kitapların yazarı, JibberJobber.com’un CEO’su Jason Alba’yı Social Networking for Marketers workshop için Türkiye’ye getiriyor.

Günümüzde gelişen teknoloji, geniş kitlelerin takip ettiği yeni eğilimler ve internet kullanım alışkanlıkları, pazarlama trendlerinin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır. “Online” sosyal çevreleri kullanma tekniklerinin geliştirilmesi ve başarılı bir şekilde değerlendirilmesi, işle ilgili fırsatlar yaratma aşamasında büyük avantajlar sağlamaktadır.

Linkedln, Facebook, Twitter ve bloglar dâhil olmak üzere, Web 2.0 sitelerinin nasıl kullanılacağı, pazarlama profesyonellerinin, sosyal ağları kullanarak bir sosyal pazarlama stratejisini nasıl oluşturabilecekleri gibi konuların ele alınacağı workshop, 11 Mart 2009’da Swissotel’de gerçekleşecek(miş).

Kimbilir ne kadar olur fiyatı ve kimler davetli olur.
Ben de açık bir davetiye bekliyorum hani..

Bu Kaynak

Bu da Kaymak


Comments (1)

  • buraKargınsays:

    11 Ocak 2009 at 20:35

    ‘Sosyal araçlarla çevrimiçi pazarlama konusunda gerilla taktiklerini de içeren birçok somut taktik ve teknik örneği öğreneceksiniz.’ derken biraz da taklitçiliğe özendirmiyor mu?

    Gerillaları öğrenenler birebir uyguluyor; sonra da sağda solda esinlendik, gördük, uyguladık diyemiyorlar.

    Konferans konusu tam 2009’a uygun. FacebookConnect’ten de bol bol bahsedilecek sanırım.

    Merakla bekliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close