Tiyatro Triole’den Devekuşu Kabare Seçkileri

Devekuşu kabare Haldun Taner’, Ahmet Gülhan, Zeki Alasya ve Metin Akpınar tarafından 1967’de İstanbul’da kurulmuş ve 1992 yılında perdelerini kapatmıştır.

Toplumsal ve politik taşlamalara yer vererek kabare türünü Türkiye’de tutunduran ve bu sayede çok büyük bir hayran kitlesi oluşturan Devekuşu kabare; şimdilerde İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahnesinde Tiyatro Triole ile can buluyor.

Bir zamanlar Devekuşu Kabare Oyuncusu olan Özdemir Çiftçioğlu’nun rejisörlüğünü üstlendiği; Haldun Taner, Turgut Özakman ve Kandemir Konduk tarafından 20 yıl önce kaleme alınan skeçlerin canlandırıldığı Bir Varmış Hep Varmış’da Türkiye’nin 20 yıl önceki ve sonraki yorumunu keyifle seyredeceksiniz.

Bu iki perdelik Kabare’de “Yasaklar“, “Deliler“, “Aşkolsun” ve “Geceler“den oluşan birbirinden keyifli 7 skeç “seyredenlere” anlatılması gerekenleri izah ediyor.

Hepsi arkadaşım olan birbirinden hoş kadın ve adamlardan oluşan Tiyatro Triole’nin Bir Varmış Hep Varmış Galası 23 Mart 2009’da. 20:00’da Kokteyl, 21:00’de Oyun.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü BS-2
Telefon: 05324711552
E-posta: tiyatrotriole@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close