Spor Tatili ve Web Günleri’10

Haftasonu İdealtepe tarafındaki Club Aydınoğlu‘nda güzel bir gün geçirdim. Spor takımlarının Antalya’da kamp yaptığı konseptte bir oteli İstanbul’a taşımışlar. Havuzlar, kortlar, sahalar derken gani metrekarede her türlü aktiviteyi yapabiliyorsunuz. Spor sonrası sauna, terapi, masaj vesaire de cabası.

Haftasonu Ağva’lar, Şile’ler yerine, İstanbul’un içinde ama İstanbul’dan uzakmışcasına bir yerde kafa dinlemek, spor yapmak, stres atmak için kesinlikle tavsiye ederim.

***

Gelelim Gabriela ve Murat ile birlikte konuşmacı olarak yer aldığımız YTÜ Bilişim Kulübü Web Günleri’10 etkinliğine. Ben yalnızca Pazar günü katılabildim. Malumunuz Cumartesi yüzmek, tenis oynamak gibi işlerim vardı. Velhasıl kelam; bizim oturum da dahil olmak üzere hepsi çok keyifli geçti. Gerçi aksayan program yüzünden biraz bozuk çalan konuşmacılar oldu ama biz Van Minütler görmüş bir neslin evlatları olarak bu tarz reaksiyonların tempral açılımlar olduğunun bilincindeydik.

Bir diğer yanda ise Ömer Ekinci güne gün, moderasyona moderasyon katarak ortamı şenlendirirken, hızla tükenen gün sonunda kapanış için sahneye çıkan Zaytung ekibi ile yapılan muhabbet ve nihayetindeki elmacık kemiği ağırıları ile evlere dağıdık.

Unutmadan.. Oturumlar Pozitif TV‘de yayınlandığı zaman burada paylaşacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close