Vakur Vikingur Kalbimizde Durur

Milyar dolarlık futbol endüstrisinin geride bıraktığı Dünya Kupası’nın uğultuları devam ederken; Beşiktaş’ımın UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki karşılaşacağı mütevazı Vikingur takımı sessiz sedasız İstanbul’a ayak bastı.

Vikingur’u kaptanları Niclas Niclasen’in kaleminden tanıyalım:

Vikingur takımını ve gündelik yaşamını sizlere şöyle özetleyebilirim; Haftada 40 saat çalışıp bazen 4, bazen 5 gün olmak üzere genelde akşamları saat 6 ila 8 arası idman yapan işçileriz bizler. Yarı profesyonel ve amatörlerden oluşan bir takımız. Benim gibi bankada çalışanından, fabrika işçilerine kadar ve hatta hala eğitimine devam eden öğrencileri de barındıran bir takım (Mektubun tamamını buradan okuyabilirsiniz)

Bizler onları gönderdikleri bu sıcak mektup ile sevip bağrımıza basmaya hazırlanırken, bir güzel fotoğraf da Pennearabiata ‘dan düştü.

Gerçekten de Vikingur’un İstanbul’a turistik seyahat için gelmiş gibi bir havası var. Hele insan İspanyol Milli Takımı’nın nasıl karşılandığını görünce daha da bir üzülüyor.

Neyse ki; Vikingur’u da biz bağrımıza basacağız. Taraftarları, karşılayanları, imza isteyenleri olmayabilir ama, arkalarında mis gibi bir rakip takım taraftarı; çArşı var! Hoşgeldiniz ULAN 🙂

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close