Meşgul Sinyalinde Hatlar Kesiliyor..

Bir süre önce duyurduğum üzere, Meşgul Sinyali’nde yazarlığa başlamıştım…

Hatta yazı dizisi şeklinde, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde 2007 yılında makale olarak verdiğim çalışmalarımı da Meşgul Sinyalinde paylaşarak, daha sonra Fatih’in tasarımıyla PDF formatında yayınlamıştım.

Gel zaman git zaman, gerek görüş ayrılıkları, gerek de son dönemde Meşgul Sinyali’nin kendini soktuğu “kavga”cı tutum nedeniyle rahatsızlıklarımı Fatih Güner’e bildirmiştim. Aynı dönemde Tolga Arıcan’da meşgul sinyaline veda etmişti.

Bundan mütevellit olsa gerek; Fatih Güner benim de yazarlıktan ayrılacağımı düşünerek; bana sormadan, yazarlık hesabıma erişimimi şifremi değiştirerek engellemiş, hatta e-posta grubundan da beni ihraç etmiş, bir anlamda beni sansürlemiş, kendince engellemiştir.

Gerçi Fatih’in sansür ile ilgili düşüncelerini bilenler zaten bu tutumuna şaşırmayacaklardır ama; ben haklarıma yapılan bu müdahale ve saygısızlık neticesinde Meşgul Sinyali’ne veda ettiğimi alenen bildirir, yayınladığım tüm içeriklerin de ivedilikle yayından kaldırılmasını, aksi takdirde kaldırılması için gerekli tüm yollara ve yaptırılmara baş vuracağımı duyururum.

Saygılarımla;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close