Şen Ola Master, Şen Ola..

Bugün itibariyle iş ve yüksek lisans tezim vesilesiyle ertelediğim tatili yapmış, akabinde Juri’den alnının akıyla çıkarak yüksek reklamcı ilan edilmiş biriyim. Uzun zaman uğraştıktan sonra bir şeyin sonucunu almak gerçekten güzel. Tatilin bile..

Değinmeden geçemeyeceğim; Budapeşte, Bratislava, Viyana ve Prag hepsi de birbirinden güzeldi..

Söz paylaşmaktan açılmışken; Sosyal Medya ve İtibar Yönetimi üzerine hazırladığım ve dediğim gibi dün Juri tarafından onaylanan tezimi parça parça burada yayınlamayı, gelen yorumlara göre iyileştirmeyi ve sosyal bir tez olarak kitaplaştırmayı, emeği geçenleri de kitaba dahil etmeyi düşünüyorum.

Ne dersiniz? Sizce iyi bir fikir mi?

Comments (4)

  • Rahmi Vidinlioğlusays:

    14 Eylül 2010 at 11:35

    Öncelikle tez için tebrik ederim. Üzerinde çalışılması gereken en önemli konulardan birinde ürün vermiş olman da ayrıca çok güzel.

    Tezler senin de bildiğin gibi bütünlüklü olarak anlaşılabilecek aksi taktirde küçük küçük parçalar halindeyken kafada çok fazla soru işaretleri uyandırabilecek bir sürü hipotez içerirler. Bu nedenle bölüm bölüm yayımlamak yerine, zaten jüri tarafından kabul edildiği için sana ait olduğu tescillenmiş bulunan bu tezi bir e-book olarak blogunun takipçilerine sunman ve bu konu üzerinde bir tartışma başlatman.

    Böylelikle blogda tartışmaya katılanlar arasından bütünlüklü algıya fayda sağlayanların düşüncelerinden bir sentez üretmen daha kolay olabilecektir.

    Aksi taktirde bölünmüş hipotezler iyice insanların kafasını karıştırıp işi çıkmaza sokar bana kalırsa 😉

    • yicitsays:

      14 Eylül 2010 at 23:08

      @Rahmi: Düşündüm de, gerçekten hak verdim. Dediğin kesinlikle doğru. Daha önce bir platformda bu işi yapmıştım aslında. Bu sefer de böyle birşey yapılabilir.
      Benim bölmek istemem, tamamen her adımda takipçilerin katkıları ile kolektif birşey çıkarmaktı. Belki de dediğin gibi çalışmayı e-book olarak yayınlayıp, akabinde üzerine neler konulabileceği konusunda tartışmak, konuşulanları derlemek daha doğru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close