Aşkı Hisseden Vitrin!

Penti için daha önce yapılmamış bir işe imza atarak, vitrinleri akıllandırdık. 14 Şubat’ı neşe dolu aşk filtreleri ile karşılamak istedik, mağaza vitrinini Snapchat’e çevirdik. SnapVitrin ile Penti müşterilerine unutulmaz bir hatıra ve bu özel güne özel indirimler hediye ettik.

Elde ettiğimiz sonuçlar ve satışa dönüşüm oranları ile de rekordan rekora, ödülden ödüle koştuk.

Mağazanın vitrin camındaki kalplerin içinde yer alan süper hassas sensörler sayesinde, camın üzerindeki kalplere dokunan çiftlerin statik elektriğinden yararlanarak harekete geçen ve el ele tutuşan sevgililerin otomatik olarak fotoğrafını çeken vitrin, çiftlerin #AskimSonsuz diyerek poz vermesi ile onlara hem aşkı hissettirdi hem de fotoğraflarını anında basıp hediye ederek aşkları ölümsüzleştirdi.

Augumented Reality teknolojisi ile çiftlerin ekrana dokunma anında dolmaya başlayan kalp ve sonrasında ekran üzerinde yağan güller, bu ana tanıklık edenlere unutulmaz bir deneyim yaşatmış oldu.

Türkiye’de ilk defa kullanılan bu teknoloji ile adından söz ettiren Penti, 14 Şubat Sevgililer Günü projesi ile #AskimSonsuz diyen tüm çiftlerin Sevgililer Günü’nü iz bırakacak bir şekilde kutlamış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close