Ocak Ayı Bülteni

Sosyal ağlar hakkında güncel gelişmeler ve önemli haber başlıkları..

facebook haber akışı güncellemesi

1. Facebook’un Haber Kaynağı Güncelleniyor
Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, yakın bir zaman içinde sitenin daha az reklam, haber ve tanıtım içerecek şekilde önemli bir değişim geçireceğini açıkladı. Facebook;  kullanıcıların “spam benzeri” olarak adlandırdığı reklamları kaldırıp, daha iyi reklamları daha pahalıya sunacak.

Devamını Oku.


Facebook M

2. Facebook Sanal Asistan Servisi “M” Kapatılıyor
Facebook, bir ara teknoloji devleri arasında popüler olan sanal asistan hizmetinde beklediğini bulamadı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında yapay zeka asistanı M’i piyasaya süren Facebook, M kullanıcılarına verdikleri hizmetin 19 Ocak’ta sonlandıracağını açıkladı.

Devamını Oku.


facebook portal

3. Facebook’un Görüntülü Sohbet Cihazı “Portal” Bu Yıl İçerisinde Piyasaya Çıkıyor
Facebook’un uzun bir süredir, “görüntülü konuşma yapılabilen bir multimedya cihazı” üzerine çalıştığı dedikodular arasındaydı. Ancak cihazın resmi olarak çıkıp çıkmayacağı bilinmiyordu.

Devamını Oku.


facebook canlı yayın gözlüğü

4. Youtube ve Facebook Canlı Yayını Yapan Güneş Gözlüğü!
Ürettiği elektrikli kaykaylarla dikkat çeken ACTON, şimdi de video çekip YouTube, Facebook ve Instagram üzerinden yayın yapmanıza olanak sağlayan güneş gözlüğü modelini duyurdu.

Devamını Oku.


whatsapp ve instagram hikayeleri

5. Whatsapp’a Instagram Desteği
Facebook, Instagram Hikaye’lerini WhatsApp’ta paylaşmaya imkan veren yeni özelliğini test ediyor.

Devamını Oku.


snapchat veriler

6. Basına Sızan Veriler Snapchat’in Neden Yeni Tasarıma Geçtiğini Ortaya Çıkarıyor
Snapchat, 2017’de 3D Bitmoji, 3D World Lenses, Maps ve Context Cards gibi bir çok yeni özelliği kucaklarken yeni bir tasarıma da geçiş yaptı. Ancak dün basına sızan verilere göre kullanıcılar, Snapchat’i öne çıkan özgün özellikleri için değil öncelikli olarak mesajlaşmak ve birbirlerine fotoğraf göndermek için kullanıyor.

Devamını Oku.


snapchat stories everywhere

7. Snapchat Hikayeleri Web Ortamına Taşınıyor
Snapchat, Snapchat Hikayelerini (Snapchat Stories) internet ortamına taşımak için “Stories Everywhere” adını taşıyan bir araç geliştiriyor.

Devamını Oku.


 

sosyal medyalar

8. Halen Nasıl Yaşadığını Anlayamadığımız 5 Sosyal Medya Platformu
Zaman içerisinde popülaritesini yitiren ve tüm işlevini takipçileri tarafındani yüksek oranda kaybeden bir çok platform var. Soundcloud ve Myspace akla gelen ilk ikisi; peki diğerleri? Halen nasıl ayaktalar?

Devamını Oku.


çin yapay zeka parkı

9. Çin, 2 Milyar Dolar Yatırımla Yapay Zeka Bölgesi Kuruyor
Çin Halk Cumhuriyeti’nin resmi haber ajansı Xinhua‘nın haberine göre Pekin, şehrin güney yakasında 2,12 milyar Dolar’lık yapay zeka geliştirme merkezi kurmayı planlıyor.

Devamını Oku.


ces 2018

10. CES 2018’in İlginç Ürün Ve Teknolojileri!
Görücüye çıkan girişimler içerisinde oldukça farklı birçok ürün ve konsept var. Örneğin Cosno Connected adı verilen teknoloji, motostiklet veya bisiklet kullanan kişiler in kasklarına yeni özellikler kazandırıyor.

Devamını Oku.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close