Asena Sarıbatur ile Tarzınla Yürü

Bu sene Penti’nin 2017 – 2018 Bacak Giyim kategorisi için bir dizi proje hayata geçirdik.

Bunlardan ilki “Tarzınla Yürü” mikro-sitesi oldu. Aslında bu projenin ilhamını daha önce hayata geçirdiğimiz ve büyük bir başarı elde ettiğimiz; kadınların kendilerine en uygun sütyeni bulmasını sağlayan MyBra projemizden aldık.

“Tarzınla Yürü” de tıpkı “MyBra” gibi kadınları kendilerini en iyi yansıtacak tarza yönlendiren bir proje. Ancak MyBra’dan farklı olarak; sunduğu önerileri çeşitli Influencerlar aracılığı ileten bir kurgusu var.

Temel amacıysa; çorabı fonksiyonel bir giyim ürünü olarak kullanmaktan ziyade, bir aksesuar olarak konumlamak ve bunun inceliklerini kadınlara anlatarak çorabı moda ile özdeşleştirmek.

Proje “Dinamik ve Enerjik” , “Bakışlar Üstümde Olsun” , “Şık & Elegant” ve “Sadelikten Yanayım” adlı dört farklı stil kategorisinden oluşuyor ve her dört kategoriyi bir Influencer temsil ediyor. Asena Sarıbatur da bu projede “Bakışlar Üzerimde Olsun” kategorisini temsil eden Influencer olarak yer aldı ve büyük bir özveri ile farklı zaman ve ortamlar için bize çorap kombinleri hazırladı.

Birbirinden güzel fotoğraflar ve aldığımız güzel geri dönüşler sonrasında Asena ile farklı projeler için de çalışmaya karar verdik ve beraber çalıştığımız bir diğer proje de Penti Couture oldu. Sınırlı sayıda ve el yapımı hazırlanan bu çok özel koleksiyonun tüm çekimlerini Asena ile gerçekleştirdik.

Bu özel koleksiyonun çekim kurgusunu İstanbul ve şehir konsepti etrafında şekillendirdik. Kamonda Merdivenleri, Haliç Köprüsü ve Galata Kulesi’nde gerçekleştirilen çekimlerin hazırlık süresi neredeyse bir ay sürdü. Bu süreçte Asena her mekan ve çorap için farklı kombinler oluşturdu ve ortaya da bu güzel görüntüler çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close