Ağustos – Eylül 2018 Öne Çıkanlar

İnternet dünyasının önemli kaynaklarından derlediğim, ayın öne çıkan dijital haberlerine hızlıca göz atabilirsiniz.

Kullanıcılarına İş İmkanı Sağlayan Facebook Jobs, Türkiye’de Devreye Girdi

Facebook’un yurt dışında büyük bir ilgiyle karşılaşan, hem işverenler hem de iş arayanlar için oldukça faydalı olmuş uygulaması Facebook Jobs, Türkiye’de de sonunda hizmete açıldı.

Devamını Oku.


Facebook, Doğrulama İçin Verilen Numaraları Reklamlar İçin Kullanıyor

Facebook, güvenlik nedeniyle kullanıcılardan talep ettiği telefon numaralarını reklam hedeflerinde kullandığına dair iddiaları doğruladı.

Devamını Oku.


Instagram’ın Gündemi Markaları Dikey Videoları Çekmek

Instagram’da Business and Media ekibinin başında bulunan Squires, 12 Eylül’de Köln’de gerçekleştirilen etkinlikte ‘Dikey bir dünyada yaşıyoruz’ dedi.

Devamını Oku.


Instagram’da Videolara Kişi Etiketleme Özelliği Geliyor

Hali hazırda test aşamasında olan yeni özellikle birlikte artık Instagram’da fotoğraflarınızın yanı sıra videolarınıza da arkadaşlarınızı etiketleyebileceksiniz.

Devamını Oku.


Instagram’dan Alışveriş Alışkanlığımızı Değiştirecek Yeni Uygulama: IG Alışveriş

Milyonlarca işletmeye hizmet vermekte olan ve her geçen gün işletme araçlarını zenginleştiren Instagram, yakında piyasaya süreceği IG Alışveriş adlı uygulama ile bağımsız bir çevrimiçi alışveriş uygulamasını hizmete sunmuş olacak.

Devamını Oku.


instagrama kullanıcıları sevindirecek özellik

Instagram, Üniversite Öğrencileri İçin Sanal Toplulukları Test Ediyor

Instagram, üniversite öğrencilerini bir üniversite topluluğuna katılmaları ve “diğer öğrencilerle bağlantı kurmalarını” sağlamak için gruplama özelliğini test ediyor.

Devamını Oku.


Instagram, Retweet Benzeri Bir Yeniden Paylaşım Özelliği Geliştiriyor

The Verge tarafından paylaşılan habere göre Instagram, kullanıcıların beğendikleri gönderileri kendi profillerinde ve akışta paylaşmasını sağlayacak bir Yeniden Paylaşım özelliği üzerinde çalışıyor.

Devamını Oku.


Instagram Mobil Uygulamalarına Emoji Kısayolları Ekledi

Instagram uygulamasına kişiselleştirilmiş emoji kısayolları ekledi. Bir paylaşıma yorum yapmaya başlayacağınız zaman klavyenin üst kısmında en çok kullandığınız emoji simgeleri gösteriliyor.

Devamını Oku.


Youtube’da Dikey Reklam Dönemi Başlıyor!

Yakın dönemde başlayan dikey video furyasına aylar önce Youtube da dikey video desteğiyle dahil olmuştu. Google’ın şimdiki hedefi ise dikey reklam konseptini yaygınlaştırmak. Alınan karar ile birlikte Youtube dikey reklam özelliği çok yakında kullanıma sunulacak!

Devamını Oku.


Spotify, Özgürce Reklam Atlatabilir!

Spotify’ın Avustralya’daki kullanıcıları, geçen aydan beri ayrıcalıklı bir işleve sahipler. Active Media adlı bu işlev, ücretsiz sürümde reklamları dilediğiniz gibi geçmeye izin veriyor.

Devamını Oku.

Comments (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close