Covid Günleri Okumaları

COVID-19 salgını sebebiyle pek çok kişi evlerinden çalışıyor. Pazarlamasyon ekibi de; içinde benim de bulunduğum bazı sektör profesyonellerinden bu süreçte okunması gereken kitap önerileri istedi. Ben de kendilerine 3 farklı kitap önerdim. Sizlerle de paylaşmak isterim:

İçinde bulunduğumuz koşulların getirisi olarak yaşamakta olduğumuz bu süreç elbet sona erecek. Ama yakın gelecekte hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Değerler, sistemler, ideolojiler, alışkanlıklar, rutinler derken dünyada çok şey yeni biçimlerine kavuşuyor ve bu dönüşüm artık durdurulamaz.

Evet; bir çok kurum, bir çok marka bu süreçte maddi olarak zarar görecek. Ancak bu dönüşümü doğru analiz edip geleceğe dönük aksiyonlarını bugünden planlayanlar ileride ayakta kalacak. Bunun için de iyi bir kavrayış yetisine sahip olmak gerekli. Benim pazarlama profesyonellerine önerim ise bu yetiyi geliştirecek, düne – bugüne ve yarına özgü üç sektörel yayın olabilir.

Max Sutherland & Alice K. Sylverster – Reklam ve Tüjetici Zihni (Dün)
Miles Young – Dijital Çağda Oglilvy’ye göre Reklamcılık (Dünden Bugüne)
George Westerman, Didier Bonnet, Andrew McAfee – Leading Digital (Bugünden Yarına)

Yazının devamı ve diğer sektör profesyonellerinin tavsiyelerini takip etmek için, buraya tıklayıp pazarlamasyon.com’u ziyaret edebilirsiniz. İyi okumalar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close