En Teknolojik Marka Ödülü Penti’nin.

Tech Brands Turkey ve Nielsen Türkiye’nin, ülke genelinde gerçekleştirilen saha araştırması sonucunda, pazarlama iletişiminde teknolojiyi en iyi kullanan markalardan birisi de Penti oldu!

İç Giyim kategorisinin yaratıcısı ve Türkiye’nin lider kadın markası olarak, bizi bu ödüle layık gören tüm müşterilerimize ve bu ödülü almamızda emeği geçen tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Hepbirlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle.

Metodoloji:

Tech Brands Turkey bu sene Nielsen Türkiye’nin online olarak kurguladığı metodoloji ile ölçülüyor. Bilindiği üzere Tech Brands Turkey’in jürisi, tüketiciler. Araştırma kapsamında Türkiye’yi temsil eden 12 ilde (İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum, Malatya, Gaziantep), 15-64 yaş arası, ABC1C2 SES grubundan, 1000 kişi ile 10 dakikalık online (CAWI) anketler gerçekleştirildi.

Araştırmaya katılan kişilerin %50’si kadın %50’si erkek, yaş ortalaması 37, %21’i AB, %34’ü C1, %44’ü de C2 ses grubuna mensuptur. Araştırmada 40 ayrı kategoride en teknolojik markalar seçildi. Aynı zamanda müşterilerin Tech Brands logolu ürünleri satın alma niyeti, tavsiye etme eğilimi ve Tech Brands logosu hakkındaki düşünceleri değerlendirildi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close