#GayetNormal Bir Kampanya Kurgusu

Reklam Filmimiz Yayında!

Penti olarak kadınların regl dönemlerine ait tabuları yıkarak, bu dönemi normalleştirmeyi hedeflediğimiz kampanyamız yayında.

Özel olarak tasarladığımız “Regl Destek Külodu” ile kadınlara konforlu ve rahat bir regl dönemi desteği sunarken, “Gayet Normal” reklam kampanyasıyla da kadın olmanın en doğal halini toplumsal tabulardan uzaklaştırıp normalleştirmek için yola çıktık.

Film boyunca farklı kadınların “Gayet Normal” anlarına eşlik ederken, Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı’nın da katkılarıyla regl olmanın “özel” bir güne veya “özel bir döneme” indirgenebilecek bir süreç olmadığını, Gayet Normal bir döngü olduğunu vurgulamak istedik.

Bu bağlamda özel bir gün arayanlara da “8 Mart’ta bekleriz!” diyerek, kampanyamızın devam filminin yayına gireceği gün olan, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çektik.

Entegre Bir Kampanya Kurguladık

Elbette bu kampanyayı tüm platformlarda ve birbiri ile konuşacak bir iletişim strateji çerçevesinde tüm mecralarda kurguladık.

Ayşe Begüm Onbaşı dışında; 2 Ünlü isim (Ceyda Düvenci ve Pınar Altuğ) 5 Makro-Influencer, 30 Mikro-Influencer ve 150 Nano Influencer ile işbirliği yapıyoruz. Bir çok kanaat önderi ve gazeteci ile halkla ilişkiler faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Herkesin konuşacağı #GayetNormal anlara, anılara ve planlara odaklanıyoruz. Oldukça cesur içerikler ve videolar üretiyoruz.

Karikatürist Aslı Alpar da bizim için #GayetNormal konuları çiziyor, dijital ajansımız BAL ise gerek Instagram, gerek Whatsapp’ta kullanacağımız #GayetNormal Sticker’lar üretiyor.

Regl Dönemi için hazırladığımız hediye paketlerimiz ise çoktan yola çıktı bile, yakın zamanda 8 Mart için hazırladığımız ikinci gönderimimiz gerçekleşecek. Bu sefer kelimenin gerçek anlamıyla da tabuları kıracağız 😉

Twitter’da Trend Topic, Google arama sonuçlarında gerilla reklamlarımız ile yer alacağız. İzlenme frekansını artırmak ve mesajımızı kitlelere yaymak adına Youtube ve TIKTOK üzerinde kampanyamız tüm hızıyla sürerken, Televizyon yatırımlarımızı da önümüzdeki günlerde değerlendirerek, tüm Türkiye’nin konuştuğu çok güçlü bir kampanyaya imza atacağız.

Muhteşem Ekibe Teşekkürlerimle

Muhteşem bir ekiple, iyi bir kurguyla ve entegre bir pazarlama planıyla oldukça başarılı bir işe imza atacağımızı ve her bir ödül töreninden birden fazla ödülle döneceğimizi düşünmem de #GayetNormal olmalı. Değil mi? 😉 Böylesine cesur bir iş, bunu hak ediyor.

Yeri gelmişken bu güzel projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm Penti ekibine, müşterilerimize, ajanslarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimle. Kampanya sonuçlanınca #HepBirlikte başarılı sonuçları kutlamak ve yayınlamak dileğiyle…

Kampanya Künyesi :
Marka : Penti
Marka Yetkilisi : Cristina Polini, Yiğit Kalafatoğlu, Gizem Burcu Bağcı
Marka Ekibi: Hürrem Sultan Atay, Cansu Yıldız, Gizem Yenibayrak, Gamze Arabacı Ercüment, Gizem Kaplanseren, Ebru Almalar, Elvan Göçer
Reklam ajansı : aRthuR
PR ajansı: Golin
Dijital ajans: BAL
Medya ajansı: MG Medya
Influencer Ajansları: Viralif, CoInfluencer
Prodüksiyon şirketi : RIDERS
Yönetmen : Melike Müge Şahin
Post Prodüksiyon Şirketi : Roots Post Production
Müzik : Gaipten Sesler

Penti #HepBenimle

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close