Zaman Kayması

Öncelikle Bobiler’de gezinirken gördüğüm ve çok hoşuma giden Zaman Kayması adlı monte ile başlayalım.

Efendim, Blog Ödülleri Yarışması Sponsoru olarak kazananları bir hafta Fethiye’de ağırlayan Leetonia Resorts‘da idim geçen hafta.

Çok güzel bir hafta geçirdim. Otel Doğa ile iç içe ve kocaman iki koya sahip. Her gün bir yerde denize girmeye kalksanız zaten bir haftanızı alıyor. Bu kadar büyük bir kompleks içerisinde de doğal olarak üçer beşer bar ve restoran var. Bunlar da 24 saat yemek ve içki bulunabiliyor.

Bu yüzden her yerde bi dolu görevli var ve hepsi çok cana yakın. Animasyon ekibi neredeyse bir tiyatro topluluğu haline gelmiş.

Müşterilere gelince; genelde yabancılardan oluşan bir portföy var ki bu da sizi gerçekten yurt dışındaymışınız gibi hissettirebiliyor. Rusya ve İngiltere gibi mesela ..

Belki de bu yüzden buraya geldiğimden beri zaman kayması içindeyim kim bilir 🙂

Doğa’yı bu kadar koruyarak ve bu kadar güzel bir hizmet anlayışı oturtarak bizi ağırladığı ve blog ödüllerine sponsor olduğu için Leetonia Resorts’a minnettar kaldım.

Şayet benden sonra gidecek olan blogger’lar var ise kesinlikle onlarla konusmak; ulaşım vb gibi konularda yol göstermek isterim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close