Tek Perdelik Alkollü Oyun – Meyhanede!

Aman allahım dedim kendi kendime -bu lafı pek az söylerim- bir düşündüm de hem tiyato hem de rakı, ikisi bir arada !

Nasıl olur yahu demeyin oluyor, ben de inanamadım, olmaz öyle şey dedim, sonra bir baktım ki Yeni Rakı oyuna sponsor olmuş bile !

Meyhanede, Oda Tiyatro‘sunun tek perdelik bir oyunu. 1 yıldan fazla bir süredir sahnede. Yazan ve yöneten Kaan Erkam. Oyuncular ise Hasan Bayrak, Levent Tayman, Neslihan Yargıcı, Elçin Fakir, Kaan Erkam, Ararat Mor, Aris Bayraktaryan, Sultan Çelik.

Gelilim oyuna;

Oyun gerçek bir meyhane ortamında geçiyormuş. Üstelik bir ermeni meyhanesinde ve kimsenin kimseyi hor görmediği; herkesin biz dediği dönemlerde. Bu arada biz izleyenleri de unutmamışlar tabi. Oyun öncesinde peynir ve rakı servisi, dönemin yosmaları ve külhanları tarafından ikram edilecekmiş !!

26 Aralık Cumartesi Günü izleyeceğim bu oyun için daha şimdiden heyecanlanıyorum. Çünkü oyun bana hem anason kokusunu hem de Tulumbacısı, nazarlıkçısı, macuncusu ve pilavcısı ile eski İstanbul’u vaad ediyor.

Bekleyip Göreceğiz. Biletleri MyBilet.com‘dan temin edebilir, gidemeyecek durumsa iseniz 27 Aralık Gecesi oyun hakkındaki izlenimlerimi burada okuyabilirsiniz !

MEYHANEDE

Aydın Boysan bu oyunu gördü mü acaba ? Bak merak eder dururum şimdi.

Comments (2)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close